Co. τεχνολογίας Hartai, ΕΠΕ

15+ εμπειρία ετών

Εργοστάσιο, αυστηρός ποιοτικός έλεγχος

Ομάδα Ε&Α, υπηρεσία cOem &ODM

Εμπιστοσύνη-άξιος συνεργάτης με TDK κ.λπ.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Defuli Co., Ltd

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ασύρματη σπείρα χρέωσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ασύρματη σπείρα χρέωσης για τις πωλήσεις
Παρέχετε την άριστη υπηρεσία, εγκαίρως παράδοση και σταθερή ποιότητα σε μας, είμαστε πολύ ευτυχείς να συνεργαστούμε με σας!

—— -- Ceyhan Capanoglu

Υψηλός - ποιοτικά προϊόντα, ανταγωνιστική τιμή και γρήγορη παράδοση, επιθυμώ να συνεργαστώ με τον προμηθευτή.

—— -- Irene Prado

Καλή ποιότητα, λογική τιμή, ακριβής παράδοση που είναι αυτό που πήρα από Jeiyip.

—— -- Roy Brett

Είμαι Online Chat Now

Defuli Co., Ltd

1 2 3 4
Defuli Co., Ltd Defuli Co., Ltd Defuli Co., Ltd Defuli Co., Ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Defuli
Ετήσιες πωλήσεις : 80 million-90 milllion
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. Defuli, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2001, ειδικεμένος στην κατασκευή και την Ε&Α των συστατικών που χρησιμοποιούνται στη σπείρα του καλωδίου, συστήματα έντασης, υφαντικά μηχανήματα, ηλεκτρική κεραμική ακρίβειας βιομηχανίας, αυτόματα προϊόντα τόρνου, ακρίβεια που επεξεργάζεται την κατασκευή και την τεχνολογία προβολών ύδατος στη μηχανή. Η επιχείρησή μας έχει περισσότερους από 100 υπαλλήλους, που περιλαμβάνουν σχεδόν 20 τεχνικά μέλη προσωπικού.  Τα κύρια προϊόντα μας είναι ασύρματη σπείρα χρέωσης, σπείρα industion και ανταλλακτικά για το τύλιγμα σπειρών και την υφαντική μηχανή.

Με την ισχυρή τεχνική δύναμη και τον επαγγελματικό εξοπλισμό επεξεργασίας, αφιερωνόμαστε στην ανάπτυξη των συστατικών που χρησιμοποιούνται στη σπείρα του καλωδίου. Έχουμε συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία επεξεργασίας στη βαθύς-επεξεργασία του έξοχος-σκληρού κράματος, του πολύτιμου λίθου κρυστάλλου και της κεραμικής ακρίβειας. Η τεχνολογία μας βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Μπορούμε να προσαρμόσουμε κάνουμε τα διάφορα ακροφύσια σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών. Τα διάφορα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στους διάφορους τύπους ηλεκτρονικής, μηχανημάτων, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και άλλων εξοπλισμών. Οι άριστες αποδόσεις προϊόντων και η αξιόπιστη ποιότητά μας έχουν συναντήσει πλήρως τα διεθνή πρότυπα. Τα ποιοτικά πρότυπα ένα από τα μέρη της τεχνολογίας λείανσης ακρίβειας υπερβαίνουν ακόμη και το διεθνές όμοιο επίπεδο.

Μετά από μερικά έτη ανάπτυξης στα άνεμος συστήματα έντασης σπειρών και με την παραγωγή δύο σειρών 10 πολλαπλάσια tensioners προδιαγραφών, έχουμε κερδίσει την αναγνώριση των πελατών, με μια ετήσια παραγωγή 5.000 συνόλων. Συγχρόνως, ερευνάμε την ανάπτυξη των νέων βιομηχανικών κατηγοριών. Μέσω της εισαγωγής του διεθνώς προηγμένου εξοπλισμού εργαλειομηχανών, έχουμε μια ορισμένη κλίμακα παραγωγής στον τομέα των αυτόματων προϊόντων τόρνου. Επομένως, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε όλους τους τύπους μεταβλητού καρυδιού (στήλη) και θέσεων και μεγάλων ποσοτήτων της επεξεργασίας άξονων με τη σταθερή και αξιόπιστη ποιότητα των προϊόντων.

Έχουμε καθιερώσει ένα ώριμο δίκτυο πωλήσεων στη ηπειρωτική Κίνα. Εκτός αυτού, έχουμε την οργάνωση πολλοί κλάδοι στις ασιατικές περιφερειακές αγορές. Τα προϊόντα μας έχουν καλύψει την εγχώρια αγορά, σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες επίσης. «Η παροχή των άμεσων υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για τους σφαιρικούς πελάτες» έχει γίνει ο στόχος μας.

Η Co. Defuli, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κύριος κατασκευαστής των σπειρών αέρα ακρίβειας και των ασύρματων σπειρών χρέωσης. Έχουμε περισσότερη εμπειρία στην εξυπηρέτηση του κόσμου 500 βιομηχανίες από οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε επιχειρήσεις στην Κίνα. Υπερηφανευόμαστε για την τελειοποίηση των ποιοτικών προτύπων μας παραγωγής και καθιέρωσης για τη βιομηχανία. Επιπλέον, ελπίζουμε να παρέχουμε τα περισσότερες προστιθεμένης αξίας χαρακτηριστικά γνωρίσματα και ικανοποίηση για τους πελάτες μας και να αυξηθούμε με τους στο μέλλον.

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τις αυτοκόλλητες σπείρες, επίπεδες σπείρες και όλες τις άλλες σπείρες αέρα για τα ηλεκτρικά κύκλωμα, τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, τα αυτοκίνητα προϊόντα, RFID, τα βιομηχανικά προϊόντα ελέγχου και άλλα προϊόντα.


 

Στοιχεία επικοινωνίας
Defuli Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Connie

Τηλ.:: 86-769-86016320

Φαξ: 86-769-86372427

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)